Den 2 juni, mellan klockan 11 och 16, kommer Fullersta Fastighetsägareförening att arrangera loppis i Fullerstaparken! För våra medlemmar är det kostnadsfritt att delta som säljare (övriga är också välkomna men betalar då 150 kronor). Du behöver bara ta med dig ditt eget bord, en klädhäst, några lådor eller vad du anser passande.

Det är ett utmärkt tillfälle att sälja allt du inte längre behöver – oavsett om det är kläder, sportutrustning, inredningsdetaljer eller något helt annat. Vi välkomnar även er som tex vill sälja hemlagat äppelmos, honung, sticklingar eller frön. Kom och var med på vår loppis och gör något bra av det du inte längre behöver!

ANMÄL DIG HÄR OM DU VILL STÄLLA UT:
https://forms.gle/k1C7fUu4yuyUPmG4A

Vi ses i Fullerstaparken den 2:a!

Loppis i Fullerstaparken 2 juni!
Märkt på:    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *