Det skulle ha blivit jubileum för vår och Snättringe Fastighetsägareförenings gemensamma julgransplundring i januari, och in i det sista såg det ändå ut som att den skulle kunna genomföras med försiktighetsåtgärder för att hålla distans och covidbevis. Men nu är tyvärr smittspridningsläget åter förvärrat, vilket gör att vi kommer ställa in och sikta på 50-jubileet nästa jul.

Inbjudningarna som skickats per post till alla, medlemmar som icke medlemmar, i våra områden har redan gått iväg. Så räkna med att i dagarna få en snygg inbjudan till en fest som tyvärr inte blir av tillsammans med ett brev till de som inte är medlemmar om varför det är så bra att vara medlem.

Det godis som köpts in till julgrundsplundringen har vi skänkt till en välgörenhetsorganisation, och hoppas att det därmed blir till glädje på annat håll.

Julgransplundringen inställd – igen
Märkt på:    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *