Så kul att träffa så många av er på loppisen som vi ordnade för precis en månad sen i Fullerstaparken. Det var väldigt många som kom fram och pratade med oss, och vi fick en hel del nya medlemmar! Det känns extra viktigt just nu att vi lär känna varandra bättre och att vi skapar positiva sammanhang för våra fina områden.

Det kom många önskemål på att loppisen borde bli ett återkommande evenemang, gärna två gånger per år. Därför gjorde vi slag i saken och har redan nu bokat in nästa tillfälle! Nästa Fullersta Fastighetsägarloppis går av stapeln 2024-06-02 (ändrat från 1 juni på grund av Huddingedagarna). Reservera tid i kalendern, så kommer det information om hur man anmäler sig som säljare lite längre fram.

Ett annat evenemang som Fullersta Fastighetsägareförening ordnar, tillsammans med vår vänförening Snättringe Fastighetsägareförening, är den årliga julgransplundringen. Den hålls i januari, och i år fick vi äntligen efter några års förhinder på grund av Covid, fira den 50:e gången julgransplundringen hållits. För många som bott länge i våra områden har man besökt den varje år med sina barn. Men samtidigt märkte vi att många vi pratade med på loppisen inte hade hört talas om den, så nu vill vi passa på att berätta om den.

Denna gång kommer julgransplundringen att hållas 13 januari 2024, som ju är tjugondedag Knut och således en alldeles perfekt dag för julgransplundring. Den hålls i Källbrinksskolan precis som vanligt. Det kommer att finnas mängder av aktiviteter under dagen som passar både små och stora barn och vuxna, som dans kring granen med livemusik, en clown, fika, lotterier och olika spel med vinster. För att genomföra julgransplundringen behöver vi funktionärer. Det vore jättekul om just du ville hjälpa till den här gången! Det behövs inga särskilda förkunskaper och det finns många olika uppgifter man kan hjälpa till med som passar alla åldrar och fysiska förmågor.

Om du vill hjälpa till på julgransplundringen eller på annat sätt engagera dig i föreningen, hör av dig till oss på info@fullerstafast.se.

Evenemang: loppis och julgransplundring
Märkt på:            

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *